Page MenuHomePhabricator

Rendering errors in elm map widget
Open, NormalPublic

Description

The image was captured in the python-efl test (examples/elementary/test_map.py), rendering errors can also be seen in the C test app (elementary_test map), though it seems more random there.

Using software engine for elm.

kuuko created this task.May 3 2015, 4:46 AM
kuuko updated the task description. (Show Details)
kuuko raised the priority of this task from to Incoming Queue.
kuuko added a project: Restricted Project.
kuuko added a subscriber: kuuko.
DaveMDS added a subscriber: DaveMDS.May 3 2015, 4:53 AM

broken here too

I can easily reproduce in the C test doing:
RMB->Move->Show Urmat
then zoom a bit...this the result:

stefan_schmidt triaged this task as Normal priority.Jul 24 2015, 2:36 AM
stefan_schmidt added a subscriber: stefan_schmidt.
stefan_schmidt added subscribers: herdsman, JackDanielZ.
stefan_schmidt edited projects, added efl; removed Restricted Project.Jul 20 2016, 7:29 AM
zmike edited projects, added Restricted Project; removed efl.Jun 11 2018, 7:00 AM
q66 edited projects, added efl: rendering, efl: widgets; removed Restricted Project.Jun 11 2018, 8:05 AM
zmike changed the visibility from "All Users" to "Public (No Login Required)".Jan 22 2019, 12:58 PM
zmike added a subscriber: zmike.

I think you were doing map stuff recently, can you look into this?

Can't reproduce here, maybe fixed ?
But I get some idle event loop issues in my test (same problems ?? But different result ?)
Still investigating why sometimes (really hard to get) the efl event loop don't go to idle state (unless a mouse move).