Page MenuHomePhabricator

color class editor widget broken (regression)
Closed, ResolvedPublic

Description

Reproduce:
Settings->Look->Colors
Click Any List Item
Click Empty area of dialog close color chooser
Click The Same List Item which is clicked before
Click Empty area of dialog close color chooser
Repeat

alexZ created this task.May 23 2016, 9:56 PM
alexZ removed a project: Restricted Project.May 23 2016, 10:25 PM
zmike triaged this task as Pending on user input priority.May 24 2016, 9:36 AM

Not sure what the issue is.

alexZ updated the task description. (Show Details)EditedMay 24 2016, 7:59 PM
In T3682#53187, @zmike wrote:

Not sure what the issue is.

Sorry for my english, i edited this task just now
please see again

alexZ updated the task description. (Show Details)May 24 2016, 8:01 PM
alexZ updated the task description. (Show Details)
alexZ added a comment.EditedMay 24 2016, 9:38 PM

The color chooser's value randomly changes to min/max

alexZ added a project: Restricted Project.May 25 2016, 2:19 PM
alexZ raised the priority of this task from Pending on user input to Incoming Queue.May 27 2016, 5:16 PM
alexZ updated the task description. (Show Details)
jabol240 triaged this task as Normal priority.Aug 26 2016, 6:13 PM
zmike raised the priority of this task from Normal to High.Aug 17 2017, 2:03 PM
zmike reassigned this task from zmike to jpeg.
zmike added a subscriber: stefan_schmidt.

Looks like the color class editor widget has been totally broken after some eo migrations.

zmike renamed this task from Color Sliderbars doesn't load values correctly to color class editor widget broken (regression).Aug 17 2017, 2:03 PM
zmike edited projects, added efl; removed Restricted Project, enlightenment-git.
jpeg added a comment.Aug 18 2017, 1:10 AM

If my patch is correct this had nothing to do with EO.

jpeg added a comment.Aug 18 2017, 1:27 AM

Btw the default size of that settings window is completely broken. I think @zmike should have a look at it.

zmike added a comment.Aug 18 2017, 6:43 AM
In T3682#95235, @jpeg wrote:

If my patch is correct this had nothing to do with EO.

I'm not sure if it is correct, but I am sure that it 100% worked when I pushed it in originally.

In T3682#95239, @jpeg wrote:

Btw the default size of that settings window is completely broken. I think @zmike should have a look at it.

Yeah I think this is another one of those great elm_win things where you tell it to do one thing and it sits in the corner fingerpainting instead.

jpeg added a comment.Aug 21 2017, 8:24 PM
In T3682#95259, @zmike wrote:
In T3682#95235, @jpeg wrote:

! In T3682#95239, @jpeg wrote:

Btw the default size of that settings window is completely broken. I think @zmike should have a look at it.

Yeah I think this is another one of those great elm_win things where you tell it to do one thing and it sits in the corner fingerpainting instead.

That's what you get when all you give it is a palette of colors.