Page MenuHomePhabricator

VLC 3 crashes E.
Open, Incoming QueuePublic

Description

export DISPLAY=0 (because vlc is stupid)
vlc
play some music hover over the time slider or play around with it.
e will eventually crash with:

(gdb) bt
#0  0xb072f332 in _apply_positioner (p=0x1a2ff40, ec=0x1e5a4a0) at ../src/modules/wl_desktop_shell/xdg6.c:798
#1  0xb072f332 in _e_xdg_surface_cb_popup_get (client=0x31bb1a0, resource=0x2d24630, id=78, parent_resource=0x2d24630, positioner_resource=0x226cb50) at ../src/modules/wl_desktop_shell/xdg6.c:960
#2  0xb6243f4a in ffi_call_SYSV () at /usr/lib/libffi.so.6
#3  0xb6243bbc in ffi_call () at /usr/lib/libffi.so.6
#4  0xb73121c9 in  () at /usr/lib/libwayland-server.so.0
#5  0xb730e4d1 in  () at /usr/lib/libwayland-server.so.0
#6  0xb730fafe in  () at /usr/lib/libwayland-server.so.0
#7  0xb7310362 in wl_event_loop_dispatch () at /usr/lib/libwayland-server.so.0
#8  0xb7350ce7 in _cb_create_data (data=0x19c22d0, hdl=0x1904c00) at lib/ecore_wl2/ecore_wl2_display.c:423
#9  0xb7d2773a in _ecore_call_fd_cb (fd_handler=0x1904c00, data=, func=) at lib/ecore/ecore_private.h:492
#10 0xb7d2773a in _ecore_main_fd_handlers_call (obj=0x8000004b, pd=0x1901468) at lib/ecore/ecore_main.c:2072
#11 0xb7d2773a in _ecore_main_loop_iterate_internal (obj=obj@entry=0x8000004b, pd=pd@entry=0x1901468, once_only=once_only@entry=0) at lib/ecore/ecore_main.c:2445
#12 0xb7d27feb in _ecore_main_loop_begin (obj=0x8000004b, pd=0x1901468) at lib/ecore/ecore_main.c:1183
#13 0xb7d2dcad in _efl_loop_begin (obj=0x8000004b, pd=0x1901468) at lib/ecore/efl_loop.c:83
#14 0xb7d2caf6 in efl_loop_begin (obj=0x8000004b) at lib/ecore/efl_loop.eo.c:28
#15 0xb7d280bd in ecore_main_loop_begin () at lib/ecore/ecore_main.c:1266
#16 0x0045cb73 in main (argc=, argv=) at ../src/bin/e_main.c:1090
(gdb)

i know vlc on waylad is crap and experimental but shouldn't take the whole desktop down with it.

ApB created this task.Jul 11 2018, 2:41 AM

This is happening on git, not stable? This is very familiar and I thought it was something that got fixed...